Informatie over KNLTB najaarscompetitie

15 mei 2019

Vanaf donderdag 12 september begint de najaarscompetitie die doorloopt tot en met zondag 27 oktober, met mogelijk nog enkele inhaaldagen daarna. Je kan dit jaar deelnemen aan de competities op donderdagavond (8&9) en vrijdagavond (HD, DD, GD (17+, 35+)), zaterdag (Heren, Dames en Gemengd 17+ (enkels en dubbels) en HD, DD, GD) en zondag (HD, DD, GD en 8&9). Ook voor junioren (11 t/m 17 en 10 t/m 14) is er praktisch hetzelfde aanbod als voor de senioren.

We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk teams van TVHR gaan meedoen aan de competities, maar we kunnen per avondcompetitie maximaal drie (donderdagavond) of vier (vrijdagavond) teams inschrijven gezien het aantal banen dat we beshcikbaar hebben . Voor zaterdag en zondag kunnen mogelijk meer teams inschrijven maar dat is afhankelijk van het soort competitie (aantal wedstrijden).

Ook de nieuwe leden nodigen we van harte uit om mee te doen aan de competitie. Als je beginner bent kun je meedoen in de 8&9 competitie op donderdagavond of zondagmiddag. Mocht je al langer tennissen, maar nog geen eigen team hebben, dan kun je ook aanmelden en dan gaan we kijken of je bij een team kan aansluiten of er een extra team kan worden opgezet. Hierbij kijken we natuurlijk naar speelsterkte. Let wel, voor de najaarscompetitie gaat indeling niet op basis van speelsterkte, maar op basis van actuele rating.

Graag verneem ik voor 10 juni wie er mee wil doen aan de najaarscompetitie en dat kan als team of als lid.

Je vindt de speeldata en een uitgebreid overzicht van de verschillende soorten competities in de bijlagen.

Voor vragen en/of aanmelden kan je me mailen/bellen/appen ([email protected]/06-53701040).

 

Mark Dijk

VCL T.V. Hollandsche Rading

datanajaarscompetitie2019-incl.-ro.pdf aanbod-najaar-2019-incl-klasse-indeling.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 577 1990

Address

Charles Weddepohllaan 3
3739 LD Hollandsche Rading