Inschrijven voor senioren en jeugd voorjaarscompetitie 2020

15 november 2019

De winter moet nog beginnen, maar nu moet je toch al weer gaan nadenken over de voorjaarcompetitie. Deze begint voor de jeugd al op 29 maart en voor de senioren op 4 april. Bijgevoegd heb ik alle data voor de jeugd en senioren competitie. De woensdag zomeravondcompetitie begint op 15 mei.

Dit jaar kan je weer op verschillende dagen diverse soorten competities voor uiteenlopende leeftijden spelen. Je kan singelen en dubbelen of alleen dubbelen. Dit jaar zijn er ook weer wat nieuwe mogelijkheden bijgekomen, zo is er nu ook op zaterdagavond een HD en DD competitie gekomen en is er op zaterdag een HD 50+ toegevoegd aan het programma. De jeugd van 11 t/m 14 jaar op zondag kan nu ook meedoen met een gemengd team. Het volledige aanbod voor regio Utrecht heb ik bijgevoegd.

Om het voor iedereen nog toegankelijker te maken om mee te doen met de competitie vragen we van iedereen om zich individueel aan te melden Dus niet meer per team. Heb je zin om te gaan spelen, meld je aan en dan proberen we je bij een  team en competitie te plaatsen die zo goed mogelijk bij je wensen aansluit. Natuurlijk is het geweldig leuk om met je vertrouwde team te spelen en dat willen we ook zoveel als mogelijk in stand zien te houden. Daarom vragen we ook van alle ervaren competitiespelers om aan te geven met wie of met welk team ze het liefst willen spelen. Maar juist ook nieuwe spelers zijn van harte uitgenodigd zich op te geven voor de voorjaarscompetitie.

Wat moet je doen?

Graag vragen we van iedereen die competitie wil spelen voor 15 december een mail te sturen aan [email protected] met daarin de volgende gegevens:

-        Naam

-        geboortedatum

-        Ervaring (eerste/tweede keer competitie, ervaren speler of herintreder) Wij letten op speelsterkte via mijnknltb.nl

-        Voorkeursdagen en tijd (vrijdagavond/zaterdag/zaterdagavond/zondag) let op: woensdag alleen zomeravondcompetitie, jeugd alleen op zondag, dinsdag- en donderdagochtend alleen DD en donderdagavond alleen 8&9. 

-        Soort competitie (HE/DE/HD/DD/GD/rood/oranje/groen/geel/zomeravond/8&9)

-        Met wie of met welk team wil je het liefst spelen.

In de week na 15 december gaan Nicole van der Valk (Verenigingstoernooileider), Leon Steenbrink en Mark Dijk (Verenigingscompetitieleider) doornemen wie zich hebben ingeschreven en doen op basis van de verschillende wensen een voorzet voor wat de beste teams kunnen zijn. Hierbij zullen we ook advies vragen aan de trainers Richard van Diermen en Frank Sommandas. Daarna zullen we iedereen informeren en zal Mark jullie inschrijven bij de KNLTB.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je die aan Mark (VCL TV Hollandsche Rading) stellen per mail ([email protected]) of bellen/appen met 06-53701040.

Graag zien we weer uit naar een mooie voorjaarscompetitie met volle banen en volle terrassen!

Met vriendelijke groet,

VCL/VTL van TV Hollandsche Rading

 

Bijlagen:

-        Data senioren voorjaarcompetitie

-        Data jeugd voorjaarscompetitie

-        Aanbod voorjaarscompetitie Utrecht 2020

compdatavoorjaar2020senioren.pdf compdatavoorjaar2020jeugd.pdf 20191028_weekplanner_2020_utrecht.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 577 1990

Address

Charles Weddepohllaan 3
3739 LD Hollandsche Rading