Kantinediensten 2019

23 maart 2019

Afgelopen week hebben alle leden een e-mail van de KNLTB ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken voor toegang tot het besloten deel van de website en KNLTB.club.  

Inschrijven voor kantinediensten via de dienstenplanner gaat weer als volgt

·          Ga naar de website: https://mijn.knltb.club/clubs  

·         Zoek je vereniging: Hollandsche Rading

·         Log in met je bondsnummer (8-cijferig KNLTB-nummer, terug te vinden op je pasje) of clublidnummer (5 cijfers) en vraag een nieuw wachtwoord aan.

·         In de dienstenplanner verschijnt de kalender met alle kantinediensten. Je kunt kiezen uit de beschikbare diensten. 

·         Als je een dienst gevonden hebt klik je op de dienst. 

·         Om de dienst te bevestigen klik je op inplannen (let op: hierna kun je het zelf niet meer wijzigen).  

Of plan je kantinediensten in via de KNLTB Club App.  

Er worden alleen bardiensten ingeroosterd tijdens activiteiten zoals competities en toernooien. We verzoeken je om voor 1 april 2019 je bardiensten in te vullen. Alle senioren tussen de 18 en 75 jaar, die zich niet al op een andere manier inzetten voor de club, worden verzocht zich in te schrijven voor kantinediensten met een totale waarde van 4 punten. De bardiensten zijn gewaardeerd met 1 of 2 punten, afhankelijk van de verwachtte drukte. Na 1 april worden de bardiensten toegewezen aan leden die zich nog niet hebben ingeschreven.

Afkoop van de bardiensten is mogelijk door voor 1 april een bericht te sturen naar [email protected] Vervolgens wordt er via automatische incasso 60 euro van je rekening afgeschreven. Afkopen is niet mogelijk voor (ouders van) competitiespelers. Voor elke bardienst waarvoor je bent ingeschreven, maar niet bent verschenen wordt een boete van 45 euro in rekening gebracht.

Instructies voor de uitvoering van de kantinedienst zijn te vinden in de map achter de bar.De sleutel van het tennispark is nog steeds af te halen bij de paal op de Adri Piecklaan 18. Als er nog vragen zijn over het invullen van de kantinediensten dan ben ik via WhatsApp bereikbaar op: 06 51087998.

Tot ziens op de tennisclub!

Caroline Leeflang en Tiny Buiting.

PS. Graag jullie aandacht voor het Stratentoernooi en de Open Dag van volgend weekend (30 en 31 maart), we hopen dat we (ondanks de korte termijn) voldoende inschrijvingen voor de kantinediensten krijgen voor deze gezellige opening van het seizoen!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 577 1990

Address

Charles Weddepohllaan 3
3739 LD Hollandsche Rading