Training

Veel leden kiezen voor tennistraining om hun vaardigheid in een informele sfeer te verbeteren. In ons beleid staat dat we graag samenwerken met twee kundige tennistrainers zodat we tegemoet kunnen komen aan een breed scala wensen van zowel jeugd als senioren. De trainers die zich verbonden hebben aan onze club zijn Richard van Diermen en Stefan Tewes samen met Hans Verhagen. Allen zijn gediplomeerd tennistrainer.

Er worden trainingen verzorgd voor senioren op maandagochtend, maandagavond, dinsdagavond, woensdagavond, donderdagavond en vrijdagochtend. Voor de jeugd worden donderdagmiddag trainingen aangeboden.

De trainers regelen zelf de inschrijving en indeling. Je kan dan ook direct contact opnemen met de trainers door ze te bellen, appen of te mailen of door eerst hun websites te bezoeken:

  • Tennis Academy Stefan Tewes: Stefan Tewes, telefoonnummer 06-14577784, [email protected], website: www.tennisacademystefantewes.nl. Training senioren en jeugd op dinsdagavond, donderdagmiddag en -avond en vrijdagochtend.
  • Yours Tennis: Richard van Diermen, telefoonnummer 06-25527715, [email protected], www.yours-tennis.nl . Training senioren op maandagochtend en -avond en woensdagavond. 
  • Jan-Willem Esscher 06-37175159 training dinsdag en donderdag.

Voor overige vragen betreffende trainingen:

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 577 1990

Address

Charles Weddepohllaan 3
3739 LD Hollandsche Rading

KVK-nummer

40476501