Training

Veel leden kiezen voor tennistraining om hun vaardigheid in een informele sfeer te verbeteren. In ons beleid staat dat we graag samenwerken met twee kundige tennistrainers zodat we tegemoet kunnen komen aan een breed scala wensen van zowel jeugd als senioren. De trainers die zich verbonden hebben aan onze club zijn Richard van Diermen en de tennisscool van Jan Willem Esther. Allen zijn gediplomeerd tennistrainer.

Senioren

Er worden trainingen verzorgd voor senioren op maandagochtend, maandagavond, dinsdagavond, woensdagavond, donderdagavond en vrijdagochtend.

De trainers regelen zelf de inschrijving en indeling. Je kan dan ook direct contact opnemen met de trainers door ze te bellen, appen of te mailen of door eerst hun websites te bezoeken:

Jeugd 

 De jeugdtrainingen worden georganiseerd in samenwerking met de tennisvereniging Tautenburg uit Maartensdijk. Afhankelijk van de leeftijd worden lessen zowel in Maartensdijk en Hollandsche Rading gegeven.  Voor de jongste jeugd (rood) worden de trainigen nog wel apart gegeven op woensdagmiddag. Voor de oudere jeugd worden lessen aangeboden op woensdag, donderdag en vrijdagmiddag. 

Het leuke van de samenwerking met Tautenburg is dat hierdoor er veel meer junioren zijn van dezelfde leeftijd en sterkte die met elkaar kunnen lessen of een competitieteam vormen. 

Je kan je kinderen opgeven voor de jeugdlessen via de volgende website: Tennisles boeken – Tennistrainer Next of bellen/appen met Jan-Willem Escher, 06-37175159

Voor overige vragen betreffende trainingen:

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 577 1990

Adres

Charles Weddepohllaan 3
3739 LD Hollandsche Rading

KVK-nummer

40476501